COVID-19 Koronavírus tájékoztató

Kedves Vendégeink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy apartmanunk zavartalanul fogadja vendégeit. Kollégáink minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy vendégeink pihenésüket a lehetőségek szerint legnagyobb biztonságban tudják eltölteni apartmanjainkban.

Apartmanházunk működésében az elérhető szakmai ajánlások alapján az alábbi egészségbiztonsági lépéseket vezettük be:

Szobák takarítása
Szobáink takarítására továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk, kolléganőink virucid hatású fertőtlenítőszert használnak

Közösségi terek
Apartmanházunk közös tereiben a vendégek által gyakran érintett felületeket (ajtókilincsek, korlát, székek, asztalok) virucid hatású fertőtlenítő szerekkel gyakran fertőtlenítjük

Fertőtlenítés
Megérkezéskor apartmanunk bejáratánál kézfertőtlenítő állomás kerül kihelyezésre. Megkérünk minden kedves Vendéget, hogy érkezéskor ezzel fertőtlenítsék kezüket. Vendégeink részére 0-24 órában elérhető vírusölő hatású kézfertőtlenítőt biztosítunk. Egyben kérjük kedves vendégeinket is, hogy gyakori kézmosással és a higiénés szabályok betartásával segítsék a korona vírus és általában a vírusok terjedésének a meggátolását.

Apartmanházunk természetesen folyamatosan figyelemmel kíséri a veszélyhelyzet alatti szakmai és kormányzati ajánlásokat/javaslatokat és szabályokat, és amennyiben szükséges, az apartmanban alkalmazott biztonsági és higiéniai intézkedéseket ezek alapján módosítja!

Kérjük vigyázzanak magukra és egymásra!

Megértésüket köszönjük!
Apartman Danka
(2021.09.01.)